Selecteer een pagina

Heb je veel last van galm of echo thuis of op kantoor? Twijfel je nog over een gietvloer of plavuizen, omdat ze zoveel lawaai maken als je eroverheen loopt? Laat je bij de keuze voor jouw gewenste interieur niet tegenhouden, want hier zijn tegenwoordig perfecte akoestische oplossingen voor. Geen overlast meer dankzij prachtige kunstwerken waarin de akoestische oplossing verwerkt zit. De stof met de door jou gekozen print wordt met akoestisch materiaal verlijmd. Bovendien zit nog een extra laag van akoestisch materiaal verwerkt in het paneel. Het geluid wordt zo maximaal opgenomen. Het materiaal is gemaakt van gerecycled katoen van oude spijkerbroeken. Ook nog eens een hele duurzame keuze dus.

Akoestische oplossingen voor elke stijl

Door de akoestische oplossing te verwerken in een door jou gekozen kunstwerk past het perfect bij de huisstijl van jouw bedrijf of de stijl van je interieur thuis. Je hebt de keuze uit verschillende afbeeldingen, maar maatwerk is ook mogelijk. Ook in de vorm valt er genoeg te kiezen. Zoek je een ronde vorm, wil je een paneel? Ga je voor abstracte kunst, bloemen of oude meesters? Met het handige ophangsysteem bevestig je ze op elke plek die jij wilt.

Akoestische oplossingen voor het thuiswerken

We werken tegenwoordig steeds meer thuis. De achtergrondgeluiden van spelende kinderen, de ronkende afwasmachine of een televisie die aanstaat, dringen ook door tot je thuiswerkplek. Je kan je minder goed concentreren en deze geluiden zijn ook hoorbaar als je digitaal aan het vergaderen bent. Met een akoestische scheidingswand sla je twee vliegen in één klap. Je creëert in een hoek van de kamer je eigen werkplek dus niet meer werken aan de keukentafel. Bovendien werk je volledig ongestoord, want die vervelende achtergrondgeluiden dringen niet door tot jouw eigen thuiswerkplek. Je collega’s of klanten krijgen geen inkijkje meer in jouw privéleven. Digitaal vergaderen met een tussenwand met afbeelding van jouw keuze oogt een stuk professioneler. De scheidingswanden verplaats je eenvoudig waardoor je optimale flexibiliteit hebt.